Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contactmiddag Vereniging Oud ‘s-Gravenzande

september 26 @ 14:30 16:30

Elke laatste donderdag van de maand organiseert Vereniging Oud ‘s-Gravenzande een gezellige en informatieve inloop/contactmiddag. Deze bijeenkomsten bieden een mooie gelegenheid om samen te komen, herinneringen op te halen, en meer te leren over de geschiedenis van ons mooie dorp.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze middagen staat er altijd een boeiend onderwerp centraal. Het specifieke onderwerp wordt per e-mail aan de leden bekendgemaakt om het beheer van de website te vereenvoudigen. Dit maakt elke bijeenkomst uniek en verrassend.

Locatie en Tijd

Locatie: Bibliotheek, Zandeveltplein 26, ‘s-Gravenzande
Tijd: Van 14.30 uur tot ca. 16.30 uur

Onze contactmiddagen zijn een open uitnodiging aan iedereen die interesse heeft in de historie van ‘s-Gravenzande. Of u nu een oud-inwoner bent, nieuw in de buurt, of gewoon nieuwsgierig naar de lokale geschiedenis, u bent van harte welkom. Neem gerust oude foto’s of documenten mee, stel vragen, of geniet simpelweg van een goed gesprek met gelijkgestemden.

Deze middagen bieden ook een platform om specifieke historische thema’s te verkennen. In het verleden hebben we onderwerpen behandeld zoals verdwenen gebouwen, historische straten, en het leven in ‘s-Gravenzande door de jaren heen. Elke sessie brengt nieuwe inzichten en verhalen naar boven, waardoor onze gezamenlijke kennis en waardering voor ons erfgoed steeds verder groeit.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze volgende contactmiddag. Het is een perfecte gelegenheid om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen, terwijl we samen de geschiedenis van ‘s-Gravenzande levend houden.

Bibliotheek ‘s-Gravenzande

Zandeveltplein 26
‘s-Gravenzande, 2692AG Nederland
+ Google Maps
0174 415 276
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *