Nieuwsbrieven Archief van Historische Vereniging ‘s-Gravenzande

Welkom in het Nieuwsbrieven Archief van de Vereniging Oud ‘s-Gravenzande. Hier vindt u de voorkanten van onze exclusieve nieuwsbrieven voor leden. Deze nieuwsbrieven zijn een schat aan informatie over de rijke geschiedenis van onze stad en de activiteiten van onze vereniging. Door deze voorpagina’s openbaar te maken, hopen we dat meer mensen geïnteresseerd raken in ons werk en zich bij onze vereniging aansluiten. Wilt u vrijblijvend een proefnummer ontvangen? Bezoek dan onze contactpagina en neem contact op met het bestuur. Zij sturen u graag een proefnummer toe.

Nieuwsbrieven uit eerdere jaren

Onze vereniging geeft elk kwartaal nieuwsbrieven uit, exclusief voor onze leden. Deze nieuwsbrieven bevatten diepgaande artikelen, aankondigingen van evenementen en andere waardevolle informatie over onze activiteiten en ontdekkingen. Kort na het publiceren en rondsturen per mail, maken wij de voorpagina’s van deze nieuwsbrieven publiekelijk beschikbaar voor niet-leden, in de hoop dat ook zij geïnteresseerd raken en overwegen lid te worden van onze vereniging.

Waarom Lid Worden?

Door lid te worden van de ‘s-Gravenzande Historische Vereniging, krijgt u exclusieve toegang tot al onze nieuwsbrieven, inclusief de meest recente uitgaven. Daarnaast ontvangt u uitnodigingen voor speciale evenementen, lezingen en excursies.

Hoe Lid Worden?

Het lidmaatschap van onze vereniging is eenvoudig te verkrijgen. Bezoek de pagina word-lid in het menu hierboven, print het formulier uit, vul in en stuur op!